Sommarlov

Ölpysslingsaktiviteten har legat lite nere de senaste två veckorna pga terminsslut och betygsättningsångest och andra säsongbetonade lärartypiska aktiviteter. Lärare är f.ö. den gnälligaste yrkeskategorin (näst efter vårdpersonal på älderboende).  Nu är dock terminen slut och då finns det alltså eoner av tid att brygga på. I helgen sätter två projekt igång:

  • En DIPA (alla slut!), blir mitt tredje försök att göra en Nebuchadnezzarklon.
  • En Gose (tänkte göra en berliner weisse med hallon men det blir en gose istället)

Den sistnämnda kräver ju lite pill. Jag har fått min termostat UT-200 nu så jag tänkte använda denna ihop med en traditionell kokplatta för att hålla vörten på 40-45 °C medan jag låter proviva sura min vört. Jag återkommer med mer poster med detta experiment.

Bildgoogling på sommarlov kan resultera i den här hysteriska bilden
Bildgoogling på sommarlov kan resultera i den här hysteriska bilden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s