Helvetesdagen då allt gick sönder

Idag har jag fått köpa min tredje hydrometer på lika många veckor. Jag lyckades förstöra den när jag flaskade min Imperial Stout häromdagen. Jag snubblade på en av flaskorna på golvet och tog emot mitt fall genom att lägga högerhanden på min hydrometer som låg och torkade på diskbänken, vilket den tydligen inte alls höll för. Kan någon göra dem i duralex? Jag fick i alla fall med mig 20 stycken 50-centiliters patentkorkflaskor (swing-top) också från butiken, så det var en bra sak.
DSC_0079

Hur som helst, när jag kom hem efter jobb och ett nödvändigt besök på Bryggeributiken möttes jag av ett väldigt fuktigt kök. Vår frys/kyl har tydligen gått sönder, åtminstone frysdelen. Detta resulterade i mycket tinat kött som avgett en härlig köttsaft som runnit ut överallt. Jag lyckades i alla fall hålla min humle torr. Så det var inget annat att göra än att beställa en ny kyl/frys från Tretti.se. Det fina med detta är att jag tänker använda det gamla kylskåpet som jäskyl i källaren, så nu blir det till att köpa en STC200 eller dylikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s