Etiketter

Jag leker ibland med etiketter och att försöka hitta på fyndiga namn på mina öl. För det mesta orkar jag aldrig skriva ut dem och faktiskt klistra fast dem, mest om jag ska ge bort några. Jag pillar lite i photoshop och så hittar jag roliga (enligt mig) bilder som kan användas. Här är i alla fall några jag gjort:

Ryska björn

APAjävel

IngvarPA

brewsspringsteenlabelljus
SickenSaison

yetiklon
Min Yetiklon som jag bryggde för ett par veckor sedan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s